Theorie boeken

0001Wegwijzer in het verkeer personenauto
Dit boek bevat de volledige verkeerstheorie met de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen en de rij-procedure. Het boek bevat veel foto’s, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden zijn los toegevoegd. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Extra handig is┬áde bordenbijlage. Dit is een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!

 

0003.indd

Verkeerstheorie personenauto
Dit boek bevat alleen de theorie die is afgestemd op het CBR theorie-examen. Het boek bevat veel foto’s, tekeningen en cartoons. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofd- regels en samenvattingen. Extra handig is de bordenbijlage: een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!

 

0010Rijopleiding in Stappen
Speciaal voor de Rijopleiding in Stappen. Dit boek begeleidt je tijdens de rijlessen. In dit boek tref je een rijlesagenda aan waar de instructeur de rijlesafspraken samen met jou vastlegt. Ook vind je daarop volgend de voortgangsrapportages per module.

 

 

0002-535

Examentraining personenauto 535
Examentrainingsboek met 535 examentrainingsvragen verdeeld over 5 thematrainingen en 5 examentrainingen. In 4 thematrainingen wordt aandacht besteedt aan verkeersregels en verkeersinzicht (elk 40 vragen). Om uw bordenkennis te testen is er een speciale bordentraining van 50 vragen. Elke examentraining heeft in totaal 65 vragen verdeeld in: gevaarherkenning (25 vragen), verkeersregels (30 vragen) en verkeersinzicht (10 vragen). Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR.

0007-1020

Examentraining personenauto 1020
Examentrainingsboek met 1020 examentrainingsvragen verdeeld over 10 thematrainingen en 10 examentrainingen. De thematrainingen zijn gericht op de vragen uit deel 2 van het theorie-examen (verkeersregels & verkeersinzicht). Om uw bordenkennis te testen is er een speciale bordentraining van 50 vragen. Elke examentraining heeft in totaal 65 vragen verdeeld in: gevaarherkenning (25 vragen), verkeersregels (30 vragen) en verkeersinzicht (10 vragen). Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR.

0502De examentraining cd-rom personenauto
De examentraining cd-rom personenauto bevat 665 vragen, onderverdeeld in: 1 bordentraining (50 vragen), 4 thematrainigen verkeersregels (elk 40 vragen) en 7 examentrainingen (elk 65 vragen). Na elke serie wordt het resultaat bepaald. U krijgt de mogelijkheid de foutief beantwoorde vragen te bekijken. U krijgt dan ook gelijk de uitleg waarom dat antwoord fout was. In een studieadvies kunt u zien in welke hoofdstukken van het VERJO-theorieboek de lesstof staat die u beter moet bestuderen om de fout beantwoorde vragen goed te kunnen beantwoorden.