Praktijk lessen

De praktijklessen vinden plaats in Harderwijk/Emmeloord en omgeving. In Harderwijk en Emmeloord vinden ook de praktijkexamens plaats. Wij bieden de mogelijkheid om lessen van 1 en 2 uur te volgen. Meerdere keren per week lessen is dan ook geen probleem. Wij zijn niet gebonden aan vaste dagen, ook de weekenden zowel zaterdag als zondag geven wij les.
Van af je eerste les heb je een vaste instructeur. In de lesauto zal niet gerookt worden.

autoA6 voor de site

Je rijdt in een Citroen C3 eHDI. ( is geleverd 4e week mei 2013 ) Deze is voorzien van de laatste techniek als het gaat om brandstofbesparing en veiligheid. Door het lage brandstofverbruik en de geringe CO2 uitstoot (broeikasgas) lever je een positieve bijdrage aan milieubewust lesrijden (A-label).

In deze lesauto ben je verzekerd van een comfortabele rijles. Deze lesauto is van alle gemakken voorzien en beschikt over: climatic-airconditioning een middenarmsteun, verstelbaar stuurwiel, elektrische ramen en een verstelbare stoel voor bestuurder en bijrijder. Het dashboard is overzichtelijk en begrijpelijk en voorzien van een multifunctioneel display. uiteraard met navigatie systeem.

Je rijles begint bij je voordeur, en na de les wordt je weer thuisgebracht.